ФИЛИБЕ.НЕТ

Online
Гости: 1
Членове: 0
На тази страница: 1
Брояч
Днес: 0 (unique:0)
Общо: 0 (unique:0)
Запис: 0 (unique:0)
СИГУРНИ ПЛАЩАНИЯ В ИНТЕРНЕТ

    
За картови плащания, Моля ползвайте Ипей         www.ePay.bg


* Поради законодателни промени, плащанията през Борика ще бъдат прекратени


* НАП смята този тип плащания за плащания в брой. Тъй като не можем да изпълним техническите изисквания, този начин на плащане ще бъде прекратен на 20 юни 2019 г. За плащания в брой може да използвате коя да е каса на ИЗИПЕЙ

 

Услугата 3D Secure виртуален ПОС терминал , която Ви предлагаме гарантира напълно сигурността на Вашето плащане. Таксите за интернет сега можете да заплатите с кредитни карти VISA, MASTERCARD, международни дебитни карти VISA Electron, VPAY и национални дебитни карти MAESTRO.

 

     


     3D Secure виртуален ПОС терминал поддържа последните защити за сигурност на ( MasterCard SecureCode ) и VISA ( Verified by VISA ). При всяко онлайн плащане с тази допълнителна защита Вашата банка издала картата, ще иска секретният Ви код. За използването на тази защита при плащане трябва да не сте изключен.


     ВАЖНО Е да знаете, че по никакъв начин нямаме достъп и не записваме въвежданата от Вас картова информация при онлайн плащане - номер на карта, валидност, CVV2 или CVC2 код на кредитните карти, 3-D парола или секретен код за онлайн разплащане с дебитна карта MAESTRO !


     НИЕ НЯМА ДА ВИ ИЗПРАТИМ Е-MAIL ИЛИ ДА ВИ СЕ ОБАДИМ С ИСКАНЕ ДА ПРЕДОСТАВИТЕ данни, включващи: име на картодържателя, ПИН код, ЕГН, номер на карта или други лични данни, свързани с картодържателя и картата.


    Банкови преводи по сметката на вПОС терминала не могат да бъдат обработвани. Плащането задължително трябва да мине през сайта на БОРИКА

 

 

 

Причини да платите онлайн Секретен код за Maestro Как се плаща с карта ?